Trine Kolding

Interesserer du dig for ledelse, og vil du gerne vide mere om emnet, kan det være en rigtig god idé at gå i gang med at læse nogle af de bøger, som Trine Kolding står bag. Trine Kolding er tidsekspert, og hun er den bedste i Danmark på sit felt. Trine skriver om effektivitet og planlægning i små og store organisationer, og du kan virkelig få noget ud af at læse hendes værker, hvis du gerne vil vide mere om lige netop emner som disse. Trine Kolding har udgivet flere forskellige bøger, og herunder kan du se et udpluk af de bøger, som hun efterhånden har skrevet.

Udgivelser af Trine Kolding

Trine Kolding har skrevet fem bøger. Hvad de hedder, kan du se på listen herunder.

  • Førstehjælp til travle medarbejdere
  • Førstehjælp til travle børnefamilier
  • Den effektive leder: Succes med en 40 timers arbejdsuge
  • Kend din tidstype
  • Effektive sammen: Om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde

Trines første bog Førstehjælp til travle medarbejdere udkom i 2008, og den seneste bog hun har udgivet kom på markedet i 2019. Som du nok kan se, har Trine Kolding meget erfaring inden for netop optimering af tid, og hvordan du får hverdagens skema til at gå op i en højere enhed.

Fokus af Trine Kolding

Inden længe kommer der også en ny bog på markedet fra Trine Kolding. Hun er på vej med bogen Fokus, der allerede nu kan forudbestilles, hvis du gerne vil være sikker på at være en af de første til at komme i gang med at læse den. Bogen bliver udgivet i 2022, og her kan du se frem til at få hjælp og værktøjer til at lægge tankemylder, uro, overspringshandlinger og multitasking bag dig, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigt for dig hver eneste dag.