Gratis Lydbøger Uden Abonnement

Vil du gerne have adgang til gratis lydbøger uden et abonnement, kan du hos Mofibo få 30 dage gratis. Her får du adgang til over 100.000 titler, hvor du kan vælge at lytte til lige så mange lydbøger, du har lyst til, i løbet af de første 30 dage. Har du ikke lyst til at få et abonnement hos Mofibo, kan du bare vælge at stoppe prøveperioden, når den er overstået. Så kommer du ikke til at betale for noget, og du kan bare glæde dig over de 30 dage, som du har fået fri adgang til tusindvis af gratis lydbøger.

Danmarks måske billigste abonnement på lydbøger

Men inden du vælger at stoppe din gratis prøveperiode hos Mofibo, kan det være en god idé at tænke over det en ekstra gang, da du hos Mofibo finder et af de billigste abonnementer på en lydbogs app i Danmark.

Du kan få et abonnement for helt nede fra 89 kroner om måneden, og vil du have fri adgang til alle de bøger, du har lyst til at høre, koster det kun 129 kroner om måneden. Så vil du gerne spare penge på dit abonnement til lydbøger et sted, hvor du også kan få gratis adgang til lydbøger i 30 dage, er Mofibo det helt rette valg for dig.

Få 30 dage gratis adgang nu

Har du lyst til at komme i gang med at lytte til lydbøger, og har du ikke prøvet Mofibo før, er det bare med at få oprettet dig en gratis prøveperiode med det samme, så du kan finde ud af, om det er noget for dig eller ej.

Er det ikke noget for dig, skal du ikke være bange for at komme til at betale for det, da du så bare stopper din prøveperiode, inden de 30 dage er gået. Du skal bare følge linket herunder, og så kan du starte dine 30 gratis dage med det samme. Når du har gjort det, skal du bare hente Mofibo appen ned på din mobil, og så er du i gang.