Du kan alt Lydbog af Christian Jungersen

Med DU KAN ALT er Christian Jungersen tilbage med en ny, stor samtidsroman. Velkommen til et luksuriøst balinesisk resort, baren på taget af et femstjernet hotel i Rio de Janeiro, en udslusningspension for ungdomskriminelle, et fængsel i Iran for politiske modstandere, den lille sjællandske by Krummerup og Assistens Kirkegård om natten. Da Pers søn flytter hjemmefra, og hans kone vil skilles efter 22 års ægteskab, siger han sit job op for at blive selvstændig. Han vil udnytte sin nye frihed, han vil opbygge en virksomhed inden for terapi og coaching, og han vil vise sine medmennesker en ny måde at leve på. Per vil det hele, han siger ja til livet og inviterer en tidligere kriminel til at bo hos sig i en lille lejlighed på Vesterbro, han møder den karismatiske Simin og bliver involveret i et drama omkring det iranske eksilmiljø i Danmark. Der brænder en ild i Per, og så begynder det en dag også at brænde rundt om ham. DU KAN ALT er en eksplosionaf en roman om ti omtumlede år i Pers liv og en bog, der stiller spørgsmålet: Kan vi skabe et nyt liv, den dag det bliver nødvendigt? Kan vi gøre det igen og igen? Og hvad koster det?

Denne bog er skrevet af Christian Jungersen, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Du kan alt er udgivet i 2021, og den er udgivet af forlaget Gyldendal. Bogen bliver læst op af Janek Lesniak, og den varer 21 timer og 36 minutter. Du kan alt bliver læst op på sprogkw i denne version, og den falder ind under kategorierne Romaner hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Du kan alt lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Du kan alt af Christian Jungersen med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Du kan alt som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Du kan alt af Christian Jungersen

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Du kan alt, skrevet af Christian Jungersen og udgivet på Gyldendal i 2021. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Du kan alt, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Du kan alt er jo en bog, der er værd at anmelde, og Christian Jungersen har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Du kan alt.

Da jeg for et par uger siden anmeldte Sally Rooneys »Skønne verden, hvor er du«, beskrev jeg romanen som en guide til at forstå en »woke« generation. Det vakte stort postyr blandt dem, der mener, at fiktion alene skal vurderes æstetisk og helst af én, der ligner forfatteren selv. Underforstået: Jeg var jo alt for gammel til at forstå og læse den 19 år yngre Rooney. Nu er jeg så i den situation, at jeg skal forholde mig til en roman af en forfatter, der har et andet køn og endda er 10 år ældre.
Heldigvis er det sådan, at fiktion i mine øjne ikke alene skal vurderes æstetisk, men også som et prisme, vi kan se samtiden igennem. Deraf også navnet samtidslitteratur. Og så har jeg det sådan, at det eneste sted, vi kan møde én, der er nøjagtigt ligesom os selv, er i badeværelsesspejlet, mens vi i fiktionen kan møde større verdener og mere interessante mennesker.

Berlingske.dk

Andre værker fra Christian Jungersen

Christian Jungersen kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Du kan alt som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Christian Jungersen har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Christian Jungersen også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Du kan alt lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Du kan alt nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

  • Du forsvinder
  • Krat
  • Undtagelsen

Kan du lide Du kan alt? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Du kan alt skrevet af Christian Jungersen i 2021, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Janek Lesniak, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Janek Lesniak i Du kan alt, kan du jo også søge efter Janek Lesniak i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Janek Lesniak har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Du kan alt lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Christian Jungersen og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Du kan alt og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Janek Lesniak eller finde andre titler fra Gyldendal, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.