Elsk Afgrunden Lydbog af Peter Ingemann

Peter Ingemann er en af Danmarks mest folkekære og populære tv-værter. I knap 20 år har han med sin ligefremme facon vundet de danske tv-seeres hjerter i den bedste sendetid. Elsk afgrunden er et overraskende indblik i hans liv og verden, en barsk, men også insisterende opbyggelig fortælling om, hvordan man overlever som menneske trods traumatiske oplevelser og en enorm indre modstand. Om hvordan man finder sit lys i mørket og finder kærligheden – også til sig selv.

Elsk Afgrunden som lydbog er jo som bekendt skrevet af Peter Ingemann og Henrik Nordskilde. Denne version af bogen bliver læst op på dansk, og det er Janek Lesniak, der står for at læse den op for dig. Der er mange kategorier af bøger hos Chapter, men denne falder ind under kategorien Biografi, og det er det populære forlag Gyldendal, der har været med til at udgive bogen i 2019. Som lydbog har Elsk Afgrunden en spilletid på 7 timer og 46 minutter.

Sådan lytter du gratis til Elsk Afgrunden lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Elsk Afgrunden af Peter Ingemann og Henrik Nordskilde med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Elsk Afgrunden som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Elsk Afgrunden af Peter Ingemann og Henrik Nordskilde

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Elsk Afgrunden, skrevet af Peter Ingemann og Henrik Nordskilde og udgivet på Gyldendal i 2019. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Elsk Afgrunden, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Elsk Afgrunden er jo en bog, der er værd at anmelde, og Peter Ingemann og Henrik Nordskilde har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Elsk Afgrunden.

Her fortæller han råt for uforsødet om, hvordan det er at vokse op i en familie i 80erne, hvor far kommer fra en slagterfamilie, er forretningsmand og alkoholiker, og mor med indremissionske rødder knokler for at holde familien sammen. Et liv hvor der er masser af penge, når farens forretninger går godt, og hvor man må gemme sig under bordet, når stævningsmanden ringer på, når forretningerne går skidt.

I 2002 begår Peter Ingemanns far selvmord. Den far som Peter Ingemann selv beskriver som sin bedste ven og fortrolige. En far som åbnede sit hjem for mange skæve eksistenser og som tog sin søn med til stambordet på kroen. Men også en far hvis usagte forventninger, Peter Ingemann altid gerne ville leve op til i håbet om så at blive set. Med farens død forsvandt det pres, men den indre tvivl på sig selv vil altid være den dæmon, Peter Ingemann må lære at leve med.

Bogkompasset.dk

Andre værker fra Peter Ingemann og Henrik Nordskilde

Peter Ingemann og Henrik Nordskilde kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Elsk Afgrunden som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Peter Ingemann og Henrik Nordskilde har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Peter Ingemann og Henrik Nordskilde også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Elsk Afgrunden lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Elsk Afgrunden nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

  • Ingemannsland
  • Den Gyldne Hest

Kan du lide Elsk Afgrunden? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Elsk Afgrunden af Peter Ingemann og Henrik Nordskilde, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Biografi, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Elsk Afgrunden. 

Få adgang til Elsk Afgrunden lydbogen og 100.000 andre bøger

Hvis du gerne vil have adgang til en masse andre lydbøger end bare Elsk Afgrunden fra 2019, skal du bare fortsætte med at kigge efter bøger hos Chapter. For du kan nærmere betegnet finde over 100.000 andre bøger hos Chapter, og for kun 69 kroner om måneden er det klart den billigste app inden for lydbøger i Danmark. Find bøger af Peter Ingemann og Henrik Nordskilde og mange andre gode forfattere inde i deres arkiv i dag. Start ud med den gratis prøveperiode og find ud af, om det er noget for dig at bruge Chapter. Og når du har lyttet til Elsk Afgrunden, kan du bare springe direkte videre til den næste bog, du har fundet frem til.