Gratis Lydbøger Krimi

Vil du gerne have mulighed for at høre gratis krimiromaner, er du havnet det helt rette sted. Det er nemt at komme i gang med at lytte til krimier helt gratis, og via vores samarbejdspartner kan vi hjælpe dig med at få gratis adgang til krimi lydbøger i hele 30 dage uden binding eller øvrige forpligtelser.

Vi har nemlig et samarbejde med lydbogs appen Mofibo, hvor du finder over 100.000 titler, herunder en hel masse krimier, som du nemt og hurtigt kan kaste dig over. Så savner du mere spænding i din hverdag, og vil du gerne have mulighed for let og enkelt at komme i gang med at lytte til flere krimier på lydbog, anbefaler vi i den grad at gøre brug af det tilbud, som Mofibo giver dig.

Mange danske krimier

Det gode ved at have adgang til lydbøger hos Mofibo er blandt andet, at du får adgang til en lang række danske krimier. Vi har rigtig mange gode krimiforfattere herhjemme, og du kan finde rigtig mange af disse forfattere repræsenteret inde hos Mofibo.

Derudover skal du ikke være bange for, at du ikke kan læse nye titler derinde. Der kommer hele tiden nye bøger til, og hver eneste uge kan du glæde dig over nye krimier, der bliver tilføjet til arkivet.

Prisvindende danske krimiforfattere

Hvis der er en kategori, vi både er vilde med at skrive, og vilde med at læse herhjemme, må det siges at være krimier. Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel, Michael Katz Krefeld, Jo Nesbæ og mange, mange flere. De har alle solgt hundredtusinde – hvis ikke millioner af bøger, og der er nok gode chancer for, at du allerede har læst krimier fra nogle af disse danske prisvindende krimiforfattere.

Når du vælger at lytte til en krimi på lydbog, kan du også glæde dig til at få læst historien op af en engageret og virkelig dygtig oplæser, som er med til at gøre det endnu mere spændende og neglebidende at lytte til fortællingen, i takt med at den udvikler sig, og vi kommer nærmere og nærmere en opklaring på det hele.

Lyt til så mange krimi lydbøger du vil

Det gode ved at have en bruger inde hos Mofibo er, at du med et abonnement har mulighed for at lytte til lige så mange krimier, som du har lyst til. Med det rette abonnement, som du altså kan prøve gratis i 30 dage til at starte med, er der ingen begrænsninger på. Så vil du lytte til en hel bog hver eneste dag, er det jo bare det, du gør.

Og du skal ikke være bange for at løbe tør for krimier lige foreløbigt, hvis du vælger at gøre brug af Mofibo appen. Deres kategori for krimi og spænding er fyldt op til bristepunktet, og selvom du lytter 24 timer i døgnet, kommer du ikke til at løbe tør for titler, som du kan kaste dig over. Udvalget er solidt, især inden for de gode krimiromaner.