Gratis lydbøger til iPhone

Vil du gerne i gang med at lytte til lydbøger helt gratis på din iPhone, har vi her lavet en guide til, hvordan du nemt kommer i gang med det. Det er ikke svært at finde ud af, og alle kan gøre det. Du kan komme i gang med at finde lydbøger med det samme, som du kan lytte til.

1 – Vælg din tjeneste

For det første skal du vælge din tjeneste. Der findes efterhånden mange tjenester med lydbøger bare i Danmark, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er den bedste at bruge. Når det kommer til gratis lydbøger, kan vi anbefale dig at finde en tjeneste, der giver dig mulighed for at få dig en gratis prøveperiode, så du kan teste af, om det er noget for dig. Det er gerne helt uforpligtende, og hvis du ikke har lyst til at fortsætte dit abonnement efterfølgende, skal du bare huske at stoppe din prøveperiode, når den er ved at være slut.

2 – Opret en gratis prøveperiode

Leder du efter en lydbogstjeneste, hvor du kan komme i gang gratis, kan vi anbefale dig Mofibo, hvor du kan få hele 30 dage gratis, hvis du har lyst til det. Mofibo kan tilbyde dig over 100.000 titler, så du skal ikke være bange for, at du kommer til at gå ned på lydbøger, som du kan kaste dig over. Hvis det er en bestemt bog eller forfatter, du gerne vil lytte til, kan du altid søge i deres arkiv over titler for at se, om de har lige netop den titel, du er på udkig efter.

3 – Hent appen ned på din iPhone

Når du har klikket dig ind til fx Mofibo og oprettet din gratis prøveperiode, skal du hente appen ned på din iPhone. Her skal du bare gå i App Store og søge på Mofibo appen, hvorefter du skal downloade den på din mobil. Når du har fået appen installeret på din mobil, kan du logge ind med det brugernavn og kodeord, som du lige har oprettet inde hos Mofibo. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du husker, hvad dit brugernavn og kodeord er, så du har mulighed for at logge ind på din bruger i appen på din iPhone.

4 – Find din lydbog

Når du er logget ind i Chapter appen, kan du komme i gang med at lytte til de lydbøger, du er interesseret i. Her kan du nemt søge på en bestemt titel eller forfatter, eller du kan vælge at lade dig inspirere af deres mange kategorier og finde frem til en ny titel eller en helt ny forfatter, som du ikke har læst eller lyttet til før. Når du har fundet lige netop den lydbog, du gerne vil høre, er det bare med at klikke på knappen lyt, og så er du ellers godt i gang. Husk at tilføje et par høretelefoner til din mobil, hvis du gerne vil have historien med dig på farten.

5 – Lyt til gratis lydbøger på din iPhone

Nu kan du så nyde godt af gratis lydbøger på din iPhone i de næste 30 dage. Hver eneste dag kan du lytte lige så meget, du overhovedet har lyst til, og der er ingen begrænsninger på lydbøgerne. Når de 30 dage er gået, kan dit abonnement fortsætte for helt ned til 69 kroner om måneden, hvis du har valgt at bruge Mofibo. Er du ikke interesseret i at betale penge for dit abonnement, kan du altid bare vælge at annullere det, inden din gratis prøveperiode stopper, og så kommer du ikke til at betale en krone.

Overvej om du vil fortsætte dit abonnement

Det kan dog være en god idé at overveje, om du vil fortsætte dit abonnement, når det er udløbet, da Mofibo er den måske billigste tjeneste med lydbøger i Danmark. Mofibo kan du få for helt ned til 89 kroner om måneden. Så er du tilfreds med dine første 30 dage hos Mofibo, og vil du gerne blive ved med at have adgang til lydbøger på din iPhone, er Mofibo måske den billigste løsning for dig.