Hjernen Bag Astralis Lydbog af Danny Sørensen

DANNY ’ZONIC’ SØRENSEN ER TRÆNER FOR ASTRALIS OG EN AF DANMARKS FØRSTE PROFESSIONELLE GAMERE.

I HJERNEN BAG ASTRALIS fortæller han for første gang historien om e-sportens rejse fra sumpede netcaféer til en milliardindustri med udsolgte arenaer, fanatiske fans og heftige pengepræmier.

Danny har spillet en nøglerolle i udviklingen. Som træner for Astralis er han en del af verdens første professionelle organisation for e-sport, hvor psykologer, diætister og fysioterapeuter bruger metoder fra traditionel sport til at udvikle gamerne. Med fire major-sejre er Astralis det mest vindende hold i spillet Counter-Strike nogensinde, og i dag kopierer e-sportshold over hele verden holdets metoder.

På sin egen krop har Danny Sørensen også mærket, hvad det kræver at komme til tops i den nye verden. Under opvæksten i en forstad til Roskilde blev computerspil hans vej væk fra en kriminel løbebane, og senere har han kæmpet sig forbi indspiste spil-klaner, danske fidusmagere, russiske oligarker og forræderiske holdkammerater frem til den plads på verdenstoppen, som Astralis har i dag.

HJERNEN BAG ASTRALIS giver det første blik bag kulisserne på holdet. Vi hører om spillernes intense træning, de store pengepræmier, interne stridigheder, rivaliseringen med andre hold og de mange magtkampe i det hastigt voksende marked for e-sport.

Denne bog er skrevet af Markus Bernsen og Danny Sørensen, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Hjernen Bag Astralis er udgivet i 2019, og den er udgivet af forlaget People’s. Bogen bliver læst op af Jens Sætter-Lassen, og den varer 7 timer og 41 minutter. Hjernen Bag Astralis bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Biografi og Sport hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Hjernen Bag Astralis lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Hjernen Bag Astralis af Markus Bernsen og Danny Sørensen med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Hjernen Bag Astralis som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Hjernen Bag Astralis af Markus Bernsen og Danny Sørensen

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Hjernen Bag Astralis, skrevet af Markus Bernsen og Danny Sørensen og udgivet på People’s i 2019. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Hjernen Bag Astralis, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Hjernen Bag Astralis er jo en bog, der er værd at anmelde, og Markus Bernsen og Danny Sørensen har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Hjernen Bag Astralis.

I HJERNEN BAG ASTRALIS fortæller han for første gang historien om e-sportens rejse fra sumpede netcaféer til en milliardindustri med udsolgte arenaer, fanatiske fans og heftige pengepræmier.

Danny har spillet en nøglerolle i udviklingen. Som træner for Astralis er han en del af verdens første professionelle organisation for e-sport, hvor psykologer, diætister og fysioterapeuter bruge metoder fra traditionel sport til at udvikle gamerne. Med fire major-sejre er Astralis det mest vindende hold i spillet Counter-Strike nogensinde, og i dag kopierer e-sportshold over hele verden holdets metoder.

Læs anmeldelsen hos Goodreads

Andre værker fra Markus Bernsen og Danny Sørensen

Har du været glad for at lytte til lydbogen Hjernen Bag Astralis fra Markus Bernsen og Danny Sørensen, kan det være, at du også meget gerne vil lytte til nogle af de andre bøger, som Markus Bernsen og Danny Sørensen har skrevet gennem tiden. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til de bøger ved at liste dem op herunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke bøger du kan gå i gang med at lytte til her og nu. Markus Bernsen og Danny Sørensen har skrevet andre bøger end bare Hjernen Bag Astralis, og du kan være heldig at finde de øvrige bøger som lydbøger også, ligesom du altså kan finde Hjernen Bag Astralis som lydbog inde hos Chapter. Der kan du som sagt få dig en gratis prøveperiode uden binding, så du kan komme i gang med at lytte til Hjernen Bag Astralis som lydbog helt gratis allerede i dag.

  • Danmark Disruptet
  • Magt Eliten

Kan du lide Hjernen Bag Astralis? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Hjernen Bag Astralis skrevet af Markus Bernsen og Danny Sørensen i 2019, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Jens Sætter-Lassen, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Jens Sætter-Lassen i Hjernen Bag Astralis, kan du jo også søge efter Jens Sætter-Lassen i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Jens Sætter-Lassen har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Hjernen Bag Astralis lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Markus Bernsen og Danny Sørensen og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Hjernen Bag Astralis og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Jens Sætter-Lassen eller finde andre titler fra People’s, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.