Småt brændbart Lydbog af Alberte Winding

Er jeg blevet komplet sindssyg af hormoner og dovenskab? Jeg er på en gang en meget ung og usikker kvinde, et barn og en skiderik. SMÅT BRÆNDBART er Alberte Windings erindringsromanom den sårbare ungdom. Om den prøvende, slingrende vej fra stort barn til ung voksen, om at begynde at ligne en, der er ude på noget, ogom måske ikke helt at være parat til det. Om at rejse til det sagnomspundne Martha’s Vineyard i USA med sin kusine som 16-årigog føle, atdem derhjemme nu får et problem mindre. Om de første mødermed mænd og om de første spæde anelser om, at man måske kan leve et liv med musik. SMÅT BRÆNDBART er en upoleret og sitrende fortælling om at søge efter en plads i verden. Om musikken, kærligheden og døden.

Denne bog er skrevet af Alberte Winding, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Mofibo her og nu. Småt brændbart er udgivet i 2020, og den er udgivet af forlaget Gyldendal. Bogen bliver læst op af Alberte Winding, og den varer 5 timer og 26 minutter. Småt brændbart bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Romaner hos Mofibo.

Sådan lytter du gratis til Småt brændbart lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Småt brændbart skrevet af Alberte Winding, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Mofibo. Mofibo er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 89 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Småt brændbart som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Småt brændbart af Alberte Winding allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Småt brændbart af Alberte Winding

Der er som altid en lang række forskellige meninger om bøger, når de udkommer. Det er naturligvis også gældende for Småt brændbart af Alberte Winding fra 2020. Herunder kan du læse et udpluk af de anmeldelser, der er blevet skrevet om Småt brændbart, da den udkom på forlaget Gyldendal. Det er naturligvis helt op til dig selv at bedømme bogen og danne din egen mening, men det kan jo engang imellem være rart lige at kunne tage en temperatur på bogen og finde ud af, hvad andre har haft af tanker, når de har læst Småt brændbart, eller lyttet til den som lydbog, hvilket du snart skal til.

For et ungt menneske, der balancerer på en knivsæg mellem tilværelsen som pige og som kvinde, kan det meste være overvældende. Følelserne træder frem i forgrunden, og det kan være svært at forholde sig til, hvad der foregår omkring en, når så mange ressourcer er dedikeret til, hvordan man har det med alting.
Det samme gælder Alberte Windings nye erindringsroman, »Småt brændbart«. Sprængfyldt med besjælinger og følelsesmæssige paradokser fortæller Alberte Winding historien om unge Solveig, der inderligt gerne vil udfylde en plads, men som endnu ikke ved hvor eller hvordan.
Sammen med sin kusine Marie har Solveig fået job på den amerikanske ø Martha’s Vineyard. De skal babysitte en lille dreng i det naturskønne paradis befolket af kunstnere og musikere.

Berlingske.dk

Andre værker fra Alberte Winding

Alberte Winding kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Småt brændbart som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Alberte Winding har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Alberte Winding også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Mofibo, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Småt brændbart lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Småt brændbart nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

  • Kastevind
  • Når jeg savner min far

Kan du lide Småt brændbart? Find mange flere bøger på Mofibo

Ender du med at elske Småt brændbart skrevet af Alberte Winding i 2020, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Mofibo. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Alberte Winding, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Alberte Winding i Småt brændbart, kan du jo også søge efter Alberte Winding i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Alberte Winding har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Småt brændbart lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Mofibo for at lytte til Småt brændbart af Alberte Winding, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Mofibo er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 89 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 89 kroner om måneden. Det bliver nok ikke billigere andre steder.