Undervejs – Dronning Margrethe fortæller Lydbog af Tom Buk-Swienty

I dette enestående nye erindringsværk fortæller Dronning Margrethe om sine formative år.

Hvem var den unge kvinde, som i sørgedragt en frysende kold dag i januar 1972 trådte ud på balkonen på Christiansborg Slot for at blive udråbt til Danmarks næste regent? Det spørgsmål har været omdrejningspunkt for 14 bevægende samtaler mellem Hendes Majestæt Dronning Margrethe og forfatteren Tom Buk-Swienty. Værket udgives i anledning af Dronningens 50-års regeringsjubilæum, men det er ikke regentperioden, der er værkets ærinde. Bogen handler om tiden, før Dronningen blev dronning.

Det er historien om at være barn af Besættelsen, om at vokse op i en familie, der kan føre anerne tilbage til Gorm den Gamle og samtidig er forbundet med Europas store kongehuse. En verden af barnepiger, kammerherrer, adjudanter, kabinetssekretærer, hofchefer og med tre slotte, et jagthus, Kongeskibet Danmark, en pigeskole i København og en kostskole i England som ramme om opvæksten.

Undervejs viser et sansende og videbegærligt ungt menneske, der går til livet med et åbent og nysgerrigt sind, som studerer på universiteter i København, Aarhus, London og Paris, og som forelsker sig i arkæologien og tager på udgravninger under eksotiske himmelstrøg. Før sin 25-års fødselsdag har den kommende dronning været på dannelsesrejser verden rundt og dele af rejsebrevene offentliggøres her for første gang. I bogen udfoldes også historien om den store kærlighed, der begynder, da Prinsessen møder den franske diplomat grev Henri de Monpezat i London.

Under samtalerne har Tom Buk-Swienty leveret hundredvis af spørgsmål, som Dronningen har besvaret med blik for selv de mindste detaljer, altid boblende fortælleglæde, humor, selvironi, men også stor alvor, en gang imellem med tårer i øjnene og til tider med forbavsende bramfrihed.

Nu skal du i gang med at lytte til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Tom Buk-Swienty, og du kan finde den i kategorien Biografi og Kongelige, hvis du skal finde den hos Mofibo. Det tager 13 timer og 50 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Sonja Oppenhagen, der læser denne bog op for dig. Undervejs – Dronning Margrethe fortæller bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2021 hos Politikens Forlag Nonfiktion.

Sådan lytter du gratis til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Undervejs – Dronning Margrethe fortæller skrevet af Tom Buk-Swienty, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Mofibo. Mofibo er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 89 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Undervejs – Dronning Margrethe fortæller som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller af Tom Buk-Swienty allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Undervejs – Dronning Margrethe fortæller af Tom Buk-Swienty

Der er som altid en lang række forskellige meninger om bøger, når de udkommer. Det er naturligvis også gældende for Undervejs – Dronning Margrethe fortæller af Tom Buk-Swienty fra 2021. Herunder kan du læse et udpluk af de anmeldelser, der er blevet skrevet om Undervejs – Dronning Margrethe fortæller, da den udkom på forlaget Politikens Forlag Nonfiktion. Det er naturligvis helt op til dig selv at bedømme bogen og danne din egen mening, men det kan jo engang imellem være rart lige at kunne tage en temperatur på bogen og finde ud af, hvad andre har haft af tanker, når de har læst Undervejs – Dronning Margrethe fortæller, eller lyttet til den som lydbog, hvilket du snart skal til.

En arbejdsuge på syvogtredieveogenhalv time er, hvad Tom Buk-Swienty har brugt på at interviewe dronning Margrethe, godt nok fordelt over 14 samtaler igennem det seneste års tid ansigt til ansigt i privaten på Amalienborg, Fredensborg Slot, Marselisborg Slot og Graasten Slot. Det er imponerende, hvad forfatteren får med, men det må skyldes dronningens imponerende hukommelse og livlige fortælleglæde.

Beretningen rejser fra vugge, opvækst, ungdom, udlandsrejser og videre til bryllup og indsættelse…

Jyllands-Posten.dk

Andre værker fra Tom Buk-Swienty

Tom Buk-Swienty kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Tom Buk-Swienty har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Tom Buk-Swienty også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Mofibo, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Undervejs – Dronning Margrethe fortæller nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

  • Jacob A. Riis – Danskeren der gik i krig mod New Yorks slum
  • Løvinden – Karen Blixen i Afrika
  • Det Ensomme Hjerte
  • Tommy og Tanne
  • Kaptajn Dinesen – Til døden os skiller

Kan du lide Undervejs – Dronning Margrethe fortæller? Find mange flere bøger på Mofibo

Ender du med at elske Undervejs – Dronning Margrethe fortæller skrevet af Tom Buk-Swienty i 2021, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Mofibo. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Sonja Oppenhagen, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Sonja Oppenhagen i Undervejs – Dronning Margrethe fortæller, kan du jo også søge efter Sonja Oppenhagen i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Sonja Oppenhagen har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Mofibo for at lytte til Undervejs – Dronning Margrethe fortæller af Tom Buk-Swienty, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Mofibo er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 89 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 89 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.