Dage med mildhed, modgang og mirakler Lydbog af Hella Joof

Der er dage til alt.
Dage til smil, dage til tårer.
Dage, hvor alt lykkes og dage, der går i kluddermor.
Dage med mirakler i trængsel og dage, hvor man får forkølelsessår inden en afgørende date.
Gode og dårlige hårdage,barnets første sygedag, dommedage og drømmedage.
Dage i dit liv, som du skal samle på og værdsætte.
Det handler denne bog om.

Denne bog er skrevet af Hella Joof, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Dage med mildhed, modgang og mirakler er udgivet i 2018, og den er udgivet af forlaget Gyldendal. Bogen bliver læst op af Hella Joof, og den varer 6 timer og 10 minutter. Dage med mildhed, modgang og mirakler bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Biografi hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Dage med mildhed, modgang og mirakler skrevet af Hella Joof, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Chapter. Chapter er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 69 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Dage med mildhed, modgang og mirakler som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Dage med mildhed, modgang og mirakler har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof, da den udkom tilbage i 2018 på forlaget Gyldendal. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Dage med mildhed, modgang og mirakler skrevet af Hella Joof her.

Hella opfodrer i forordet til at læse bogen fortløbende eller bruge den som opslagsværk. I forbindelse med sidstnævnte er der smart nok lavet et register bagi, hvis man nu skulle gå hen og glemme hvilken dag, der er TIVOLIDAG eller INGENTINGSDAG.
Hellas almanak er sådan en bog, man med fordel kan hive op af hatten på en grå og kedelig dag, hvor man trænger til et smil eller lidt eftertanke. Det gør heller ikke noget at læse nogle ”dage” i rap, men at læse den fra ende til anden bliver en smule trivielt i længden.

Litteratursiden.dk

Først underholdt hun børn og deres trætte forældre i »Bullerfnis«, så fik hun os til at stå midt på Østerbrogade og skråle »Jeg vil i seng med de fleste«, og da hun affyrede replikken »Jamen, så fuck fuck, da« i »Den Eneste Ene«, klaskede vi os på appelsinhuden af grin. Som instruktør har hun endevendt danskheden, kærligheden og liderligheden i film som »Oh Happy Day« og »All Inclusive«, for er der noget Hella kan, er det at servere vores egne utilstrækkeligheder, så vi næsten ikke kan blive færdige med at more os over os selv. Damen er sjov!

Berlingske.dk

Andre værker fra Hella Joof

Hella Joof kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Dage med mildhed, modgang og mirakler som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Hella Joof har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Hella Joof også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Dage med mildhed, modgang og mirakler nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Dage med mildhed, modgang og mirakler? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Biografi, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Dage med mildhed, modgang og mirakler. 

Få adgang til Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Hella Joof og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Dage med mildhed, modgang og mirakler og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Hella Joof eller finde andre titler fra Gyldendal, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.