Ternet Ninja Lydbog af Anders Matthesen

Multikunstneren Anders “Anden” Matthesen er bedst kendt for sine anmelderroste standupshows, men til efteråret 2016 er han ikke kun aktuel på scenen – han debuterer også som børnebogsforfatter.

Med sin særlige humor og rå tone taler Anders Matthesen direkte ind til et ungt publikum. Det beviste han allerede for adskillige år siden med Terkel i knibe-filmen, og hans debutroman henvender sig til samme målgruppe. Ternet Ninja fortæller sprudlende om 13-årige Askes op- og nedture, konflikter og forelskelse og om hans møde med en udsædvanlig ninja, syet af en børnearbejder på en legetøjsfabrik i Thailand – og sejlet til Danmark af gode gamle onkel Stewart. En ternet ninja med rødder tilbage til det japanske samuraisamfund, der indædt kæmper for, at retfærdigheden skal ske fyldest…

Nu skal du i gang med at lytte til Ternet Ninja som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Anders Matthesen, og du kan finde den i kategorien Børn, hvis du skal finde den hos Chapter. Det tager 4 timer og 21 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Anders Matthesen, der læser denne bog op for dig. Ternet Ninja bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2016 hos Høst og Søn.

Sådan lytter du gratis til Ternet Ninja lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Ternet Ninja skrevet af Anders Matthesen, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Chapter. Chapter er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 69 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Ternet Ninja som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Ternet Ninja af Anders Matthesen allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Ternet Ninja af Anders Matthesen

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Ternet Ninja, skrevet af Anders Matthesen og udgivet på Høst og Søn i 2016. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Ternet Ninja, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Ternet Ninja er jo en bog, der er værd at anmelde, og Anders Matthesen har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Ternet Ninja.

Ternet Ninja møder vi den 13-årige teenagedreng Aske, der godt kunne bruge lidt rygrad. Askes hverdag er præget af dårlig stemning på hjemmefronten, med en papfar og papbror som gør livet hårdt for ham. Aske er dybt forelsket i den monsterlækre Jessica, der går en klasse over ham, men så snart hun kommer inde for rækkevidde, bliver Aske blød som en vandmand. Og så er der selvfølgelig Glenn, den obligatoriske bølle, hvis dedikerede livsmål er, at gøre livet hårdt for Aske. 

Læs resten af anmeldelsen hos Bornibyen

Humoren er ikke blevet mindre, selvom der er gået næsten 15 år imellem produktionerne. Måske tværtimod? Anders Matthesen er endnu mere grov i ’Ternet Ninja’, men det er simpelthen så dejligt befriende at være i hans univers. Og hans humor er så universel, at både børn og voksne vil grine sig igennem. Men han formår også at få præsenteret emner så modbydelige som børnearbejde, mishandling og mord, uden at historien stikker af og bliver for uhyggelig. Emner som den første forelskelse, hævngerrige bamseninjaer og koldblodige gangstere har jo ikke meget tilfælles, men Anders Matthesen formår at trække den røde tråd, så helheden bevares. Og det gør han ret elegant.

Læs resten af anmeldelsen hos Litteratursiden

Andre værker fra Anders Matthesen

Har du været glad for at lytte til lydbogen Ternet Ninja fra Anders Matthesen, kan det være, at du også meget gerne vil lytte til nogle af de andre bøger, som Anders Matthesen har skrevet gennem tiden. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til de bøger ved at liste dem op herunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke bøger du kan gå i gang med at lytte til her og nu. Anders Matthesen har skrevet andre bøger end bare Ternet Ninja, og du kan være heldig at finde de øvrige bøger som lydbøger også, ligesom du altså kan finde Ternet Ninja som lydbog inde hos Chapter. Der kan du som sagt få dig en gratis prøveperiode uden binding, så du kan komme i gang med at lytte til Ternet Ninja som lydbog helt gratis allerede i dag.

Kan du lide Ternet Ninja? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Ternet Ninja af Anders Matthesen, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Børn, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Ternet Ninja. 

Få adgang til Ternet Ninja lydbogen og 100.000 andre bøger

Hvis du gerne vil have adgang til en masse andre lydbøger end bare Ternet Ninja fra 2016, skal du bare fortsætte med at kigge efter bøger hos Chapter. For du kan nærmere betegnet finde over 100.000 andre bøger hos Chapter, og for kun 69 kroner om måneden er det klart den billigste app inden for lydbøger i Danmark. Find bøger af Anders Matthesen og mange andre gode forfattere inde i deres arkiv i dag. Start ud med den gratis prøveperiode og find ud af, om det er noget for dig at bruge Chapter. Og når du har lyttet til Ternet Ninja, kan du bare springe direkte videre til den næste bog, du har fundet frem til.