Ternet Ninja 2 Lydbog af Anders Matthesen

Ternet Ninja er tilbage! Og denne gang går turen til Thailand, hvor den uheldige Aske sammen med sin ternede ninja-ven genoptager kampen for at få retfærdigheden til at ske fyldest.

Ternet Ninja blev bidt i stumper og stykker efter mødet med en glubsk narkohund i Bangkok Lufthavn i Anders Matthesens første børnebog Ternet Ninja, som udkom i 2016 til stor anmelderros og sammenligninger med både Ole Lund Kirkegaard og Bjarne Reuter. Nu fortsætter historien i en bog 2, hvor ånden efter den gamle japanske ninja opstår i ny skikkelse, men med samme rapkæftede personlighed. Den nye historie følger Aske og hele hans pukkelryggede familie på ferie: papfar Jørn, som har gang i et nyt projekt (denne gang en tarm-app), Sune med den glubende appetit, Askes mor Sirene og onkel Stewart, ikke at forglemme. Det går ikke stille for sigi Bangkok og omegn, når den højrøstede familie slår sig løs.

Denne bog er skrevet af Anders Matthesen, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Ternet Ninja 2 er udgivet i 2019, og den er udgivet af forlaget Høst og Søn. Bogen bliver læst op af Anders Matthesen, og den varer 4 timer og 51 minutter. Ternet Ninja 2 bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Børn hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Ternet Ninja 2 lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Ternet Ninja 2 som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen

Der er som altid en lang række forskellige meninger om bøger, når de udkommer. Det er naturligvis også gældende for Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen fra 2019. Herunder kan du læse et udpluk af de anmeldelser, der er blevet skrevet om Ternet Ninja 2, da den udkom på forlaget Høst og Søn. Det er naturligvis helt op til dig selv at bedømme bogen og danne din egen mening, men det kan jo engang imellem være rart lige at kunne tage en temperatur på bogen og finde ud af, hvad andre har haft af tanker, når de har læst Ternet Ninja 2, eller lyttet til den som lydbog, hvilket du snart skal til.

Som det så ofte sker med produkterne af Anders Matthesens imponerende talent, så blev børneromanen Ternet Ninja lidt af et fænomen, da den udkom i 2016.
Den blev siden til en af de mest sete danske biograffilm nogensinde og et væld af ternet merchandise. Og nu er andet bind, i det der åbenbart skulle være en serie, udkommet.
Igen handler det om drengen Aske, der ved et sært tilfælde får en Ternet Ninja-stofdukke af sin Onkel Stewart (Anders Matthesens mest berømte figur). Ninjaen viser sig at være besjælet med ånden af en middelalderlig ninja, der tager hævn over dem, der gør børn fortræd.

Læs anmeldelsen hos Information her

Hvis ikke Anders Matthesens efterfølger til ‘Ternet Ninja’ – ‘Ternet Ninja 2’ bliver årets mest sete danske film, kan det kun skyldes en ny nedlukning af biograferne.
Selvom fortsættelsen af eventyret om drengen Aske og hans politisk ukorrekte ninjadukke ikke har samme overraskelsesmoment eller indeholder samme grad af ‘Terkel i knibe’-nostalgi som etteren, er der stadig masser at komme efter.
Faktisk er den spækket med så meget medrivende komik, høj detaljegrad og vildt flot animation, at det vil være decideret uklogt, hvis Anders Matthesen ikke allerede pønser på at lave en treer.

Læs anmeldelsen hos BT her

Andre værker fra Anders Matthesen

Anders Matthesen kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Ternet Ninja 2 som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Anders Matthesen har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Anders Matthesen også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Ternet Ninja 2 lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Ternet Ninja 2 nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

  • Ternet Ninja

Kan du lide Ternet Ninja 2? Find mange flere bøger på Chapter

Når du kommer i gang med at lytte til Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen, og du måske bliver rigtig glad for at lytte til lydbøger på din mobil eller tablet, kan det være en oplagt idé for dig at komme i gang med at lytte til mange flere bøger på samme app. Chapter har nemlig ikke kun bøger af Anders Matthesen, men også mange andre gode titler, som du kan kaste dig over. Og selvom du måske er glad for at lytte til Anders Matthesen, kan du også prøve at lytte til mange andre oplæsere derinde. Der er mange gode, både på dansk og engelsk.

Få adgang til Ternet Ninja 2 lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.