Der er antal på alt Lydbog af Lars Høgh

“Der er antal på alt” er en varm og ærlig fortælling om et optimistisk og ligefremt menneske, der møder muren: I sommeren 2018 fik Lars Høgh konstateret livstruende kræft i bugspytkirtlen, som sendte ham gennem opslidende operationer og kemoforløb. I denne bog fortæller han om at bevare troen og optimismen, når det ser sortest ud.
Samtidig er bogen en enestående historie om mere end 40 år i dansk topfodbold. Om begyndelsen i fynsk fodbold sidst i 1970’erne, før professionaliseringen, da en dansk topspiller tjente 1200 kroner om måneden. Om at blive i barndomsklubben gennem en hel professionel karriere, i medgang og modgang, fra triumfer til trænerfyringer. Og om de store øjeblikke med landsholdet fra den uforglemmelige Mexico 1986-slutrunde til det dramatiske EM i 2021, som pludselig også kom til at handle om liv og død.

Lars Høgh (f. 1959) er tidligere målmand for OB, hvor han spillede 817 førsteholdskampe og blev danmarksmester i 1977, 1982 og 1989. Fem gange har han modtaget Det Gyldne Bur som årets målmand i Superligaen. Som målmandscoach har han været tilknyttet OB, Brøndby IF, FC Nordsjælland, AaB, Viborg, Idrætsskolerne i Oure, det færøske A-landshold samt siden 2007 det danske A-landshold.

Jakob Kvist (f. 1964) er uddannet journalist. Han har arbejdet på bl.a. Det Fri Aktuelt, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende og har en række bøger bag sig.

Denne bog er skrevet af Lars Høgh, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Der er antal på alt er udgivet i 2021, og den er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen bliver læst op af Thomas Leth Rasmussen, og den varer 8 timer og 57 minutter. Der er antal på alt bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Biografi og Sport hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Der er antal på alt lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Der er antal på alt af Lars Høgh med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Der er antal på alt som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Der er antal på alt af Lars Høgh

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Der er antal på alt har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Der er antal på alt af Lars Høgh, da den udkom tilbage i 2021 på forlaget Lindhardt og Ringhof. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Der er antal på alt skrevet af Lars Høgh her.

Det er svært – meget svært endda – at læse Lars Høghs erindringsbog uden at have tårer i øjnene. Bogen er en hudløst ærlig beretning fra en mand, der bliver ramt af kræft, som han længe kæmper imod, men som han nu er tæt på at have tabt til.

Alligevel er Høghs bog præget af en optimisme, som er imponerende og livsbekræftende – også når det er allersværest og gør allermest ondt. Selv i bogens epilog, som er skrevet i september i år, hvor forfatteren ved, at han formentlig kun har få måneder tilba…

Jyllands-Posten.dk

Andre værker fra Lars Høgh

Har du været glad for at lytte til lydbogen Der er antal på alt fra Lars Høgh, kan det være, at du også meget gerne vil lytte til nogle af de andre bøger, som Lars Høgh har skrevet gennem tiden. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til de bøger ved at liste dem op herunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke bøger du kan gå i gang med at lytte til her og nu. Lars Høgh har skrevet andre bøger end bare Der er antal på alt, og du kan være heldig at finde de øvrige bøger som lydbøger også, ligesom du altså kan finde Der er antal på alt som lydbog inde hos Chapter. Der kan du som sagt få dig en gratis prøveperiode uden binding, så du kan komme i gang med at lytte til Der er antal på alt som lydbog helt gratis allerede i dag.

Kan du lide Der er antal på alt? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Der er antal på alt skrevet af Lars Høgh i 2021, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Thomas Leth Rasmussen, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Thomas Leth Rasmussen i Der er antal på alt, kan du jo også søge efter Thomas Leth Rasmussen i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Thomas Leth Rasmussen har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Der er antal på alt lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Der er antal på alt af Lars Høgh, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.