Den Medicinske Seer Lydbog af Anthony William

Den medicinske seer er en ekstraordinær bog om og af mediet og Anthony William, som med sine utrolige psykiske evner kan ’se’ menneskers helbredstilstande og give dem indsigt i, hvad der skal til for, at de kan genvinde deres sundhed.

I bogen fortæller han sin personlige historie om, hvordan han blev kontaktet af en ånd i form af en skikkelse, kun han kunne se, da han var bare fire år gammel, og hvordan denne ånd fra da af har givet ham informationer om menneskers helbredsmæssige problemer og dyb indsigt i de bagvedliggende årsager til sygdomme.

I Den medicinske seer kommer han ind på en række sygdomme, som plager mange mennesker i dag – fx borrelia, fibromyalgi, binyretræthed, kronisk træthedssyndrom, hormonelle ubalancer, skjoldbruskkirtelsygdommen Hashimoto, multipel sclerose, depression, neurologiske tilstande, kronisk inflammation, autoimmunsygdomme, blodsukkerubalancer, colitis og andre tarmsygdomme – og hvordan de skal behandles på naturlig vis.

Bogen er fuld af interessante oplysninger, råd om behandlinger, kost og kosttilskud og hele vejen igennem byder den på fængende cases. Den vil have stor interesse for både syge og raske, der ønsker at styrke deres helbred og alle alternative behandlere.

Denne bog er skrevet af Anthony William, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Den Medicinske Seer er udgivet i 2016, og den er udgivet af forlaget Borgen. Bogen bliver læst op af Pernille Lyneborg, og den varer 14 timer og 19 minutter. Den Medicinske Seer bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Sundhed og Personlig Udvikling hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Den Medicinske Seer lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Den Medicinske Seer skrevet af Anthony William, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Chapter. Chapter er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 69 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Den Medicinske Seer som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Den Medicinske Seer af Anthony William allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Den Medicinske Seer af Anthony William

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Den Medicinske Seer har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Den Medicinske Seer af Anthony William, da den udkom tilbage i 2016 på forlaget Borgen. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Den Medicinske Seer skrevet af Anthony William her.

Bogen er fuld af interessante oplysninger og overraskende ny viden, brugbare råd om behandlinger, kost og kosttilskud samt fængende cases, der vidner om Williams enestående evner.
Den medicinske seer er både fascinerende og tankevækkende læsning og vil være relevant for alle, der interesserer sig for krop-sind-forbindelsen og kroppens selvhelbredende kraft – uanset, om du er syg og søger lindring og helbredelse, eller er rask, men gerne vil vide mere om, hvordan du bevarer din sundhed og optimale trivsel. Bogen er desuden oplagt for alle alternative behandlere.

Fuld anmeldelse hos Psykeogsjael.dk

Den medicinske seer er en ekstraordinær bog om og af mediet og Anthony William, som med sine utrolige psykiske evner kan ’se’ menneskers helbredstilstande og give dem indsigt i, hvad der skal til for, at de kan genvinde deres sundhed.
I bogen fortæller han sin personlige historie om, hvordan han blev kontaktet af en ånd i form af en skikkelse, kun han kunne se, da han var bare fire år gammel, og hvordan denne ånd fra da af har givet ham informationer om menneskers helbredsmæssige problemer og dyb indsigt i de bagvedliggende årsager til sygdomme.

Læs mere hos Goodreads

Andre værker fra Anthony William

Anthony William kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Den Medicinske Seer som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Anthony William har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Anthony William også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Den Medicinske Seer lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Den Medicinske Seer nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

  • Den medicinske seers guide til en sund lever
  • Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte
  • Den medicinske seers guide til udrensning

Kan du lide Den Medicinske Seer? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Den Medicinske Seer af Anthony William, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Sundhed og Personlig Udvikling, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Den Medicinske Seer. 

Få adgang til Den Medicinske Seer lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Anthony William og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Den Medicinske Seer og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Pernille Lyneborg eller finde andre titler fra Borgen, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.