Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle Lydbog af Hella Joof

Næste gang du falder på cyklen, mister din nøgle, ser en blåklædt skikkelse ved din bil, når du har parkeret ulovligt, eller noget andet træls, så husk, at du måske er på vej til at møde en engel. De gemmer sig nemlig alle mulige steder. I folkeskoler, i hjemmeplejen, på biblioteker og i din vaskekælder. Mange af dem er nogle, der har fået de største knubs på livets landevej, men det afholder dem ikke fra at give et tiltrængt nap med.
Denne bog hylder alle englene iblandt os. For eksempel en fyr som Pejse-Carsten, der engang reddede sin mor ud af et brændende hus. Eller hjemmehjælperen Ramona, som ikke alene er en engel i sit arbejde, men faktisk har en lille vinge på anklen.

Hella Joof er født i 1962, klassisksproglig student, uddannet skuespiller i 1990, instruktør, foredragsholder og forfatter. Har udgivet flere bøger for børn og voksne, bl.a. serien om Snitten og Kis. Udgav i 2016 bestselleren “Papmachéreglen” og har siden bl.a. udgivet “Båven om Gud”, almanakken “Dage med mildhed, modgang og mirakler” og selv(hjælps)biografien “Tvilling, yndling, grævling”. Hun er opvokset i Birkerød, hvilket har haft store konsekvenser, som man vil kunne læse om i denne hendes ottende bog. Hun har i mange år ledt og søgt efter meningen med livet og har måske omsider fundet den, hvilket man også vil kunne læse om. Hun er ikke sådan at bide skeer med, men er god nok på bunden.

Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle som lydbog er jo som bekendt skrevet af Hella Joof. Denne version af bogen bliver læst op på dansk, og det er Hella Joof, der står for at læse den op for dig. Der er mange kategorier af bøger hos Chapter, men denne falder ind under kategorien Biografi, og det er det populære forlag Lindhardt og Ringhof, der har været med til at udgive bogen i 2021. Som lydbog har Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle en spilletid på 4 timer og 49 minutter.

Sådan lytter du gratis til Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle af Hella Joof med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle af Hella Joof

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle af Hella Joof, da den udkom tilbage i 2021 på forlaget Lindhardt og Ringhof. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle skrevet af Hella Joof her.

Det kræver et vist overskud at kunne det, som skuespilleren, instruktøren, foredragsholderen og forfatteren Hella Joof (født 1962) kan: Underholde, fjolle, udlevere sig selv og samtidig lige så stille liste livsklogskab ind ad bagvejen, så læseren rustes til at se sit eget liv i øjnene.
Lad gå, at ikke alle skrønerne i hendes nyeste (og ottende) bog, »Hjemmehjælperen Ramona«, er lige velredigerede, for budskabet er ikke til at tage fejl af: Alle har noget at byde på, kærligheden overvinder alt, der er mere mellem himmel og jord, børn fortjener det bedste, og »du skal altid huske at tage Margueritruten«.
Dertil kommer et budskab om, at man skal tage sig sammen og lade være med at blæse sine fortrædeligheder mere op end som så, for der er altid nogen, som har det værre end en selv. Nogen, som har ægte problemer.

Læs anmeldelsen på Berlingske

Andre værker fra Hella Joof

Hella Joof kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Hella Joof har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Hella Joof også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle skrevet af Hella Joof i 2021, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Hella Joof, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Hella Joof i Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle, kan du jo også søge efter Hella Joof i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Hella Joof har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Hjemmehjælperen Ramona – og andre englelige væsener og væsentlige engle af Hella Joof, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.