Papmaché-reglen Lydbog af Hella Joof

Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.

Kærligst
Hella

Nu skal du i gang med at lytte til Papmaché-reglen som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Hella Joof, og du kan finde den i kategorien Fagbøger og Kultur, hvis du skal finde den hos Chapter. Det tager 2 timer og 55 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Hella Joof, der læser denne bog op for dig. Papmaché-reglen bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2017 hos Gyldendal.

Sådan lytter du gratis til Papmaché-reglen lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Papmaché-reglen af Hella Joof med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Papmaché-reglen som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Papmaché-reglen af Hella Joof

Der er som altid en lang række forskellige meninger om bøger, når de udkommer. Det er naturligvis også gældende for Papmaché-reglen af Hella Joof fra 2017. Herunder kan du læse et udpluk af de anmeldelser, der er blevet skrevet om Papmaché-reglen, da den udkom på forlaget Gyldendal. Det er naturligvis helt op til dig selv at bedømme bogen og danne din egen mening, men det kan jo engang imellem være rart lige at kunne tage en temperatur på bogen og finde ud af, hvad andre har haft af tanker, når de har læst Papmaché-reglen, eller lyttet til den som lydbog, hvilket du snart skal til.

Hella Joof (født 1962) er måske bedst kendt som skuespiller, filminstruktør og komiker, men hun er faktisk også forfatter til intet mindre end 4 bøger, hvoraf den seneste hedder ”Papmaché-reglen”.
”Papmaché-reglen” er en bog, der handler om livet og om de uskrevne regler, man bør følge, hvis man vil forsøge at føre sig et bare nogenlunde tilfredsstillende liv, hvor man er glad og tilfreds. Det er faktisk også en bog om, hvad man ikke skal gøre, hvis man vil bibeholde sin sunde fornuft og livsglæde. Ret beset kan man med en vis ret kalde ”Papmaché-reglen” for en regelbog eller en bog med gode råd – om man så vil følge disse regler eller gode råd, er naturligvis helt op til en selv.

Bogrummet.dk

Hella Joofs fænomenale bog med den uforglemmelige og forrygende titel ’Papmaché-reglen og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling’ er et virkeligt morsomt Hella Joofsk eventyr udi livets skinbarlige sandheder og beskrivelser af tilværelsens små og store leveregler. Eventyret bliver dog ganske virkeligt efterhånden som man, spruttende af latter, nikker genkendende til hver enkelt kapitel undervejs. Som stor fan af Hella Joof nød jeg bogen, hvori hendes stil og væremåde skinner tydeligt igennem. Bogen er en både kærlig og hjertevarm hyldest til livet og dets undertiden nagende genvordigheder. En pragmatisk guide som med stor og kærlig humor kaster nyt syn på de knaster, man uvægerligt støder på gennem tilværelsen.

Litteratursiden.dk

Andre værker fra Hella Joof

Nu skal du jo i gang med at lytte til Papmaché-reglen skrevet af Hella Joof. Er du rigtig glad for at lytte til denne bog, kan det jo være, at du også har lyst til at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Hella Joof har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som der også er skrevet af Hella Joof, og så kan du jo altid kaste dig over en af dem, når du er færdig med at lytte til Papmaché-reglen lydbogen. Har Hella Joof ikke skrevet andre bøger end Papmaché-reglen, vil listen bare forblive tom, indtil der forhåbentligt bliver udgivet nye værker fra Hella Joof. Med en gratis prøveperiode hos Chapter er du godt i gang med at lytte til lydbøger som Papmaché-reglen uden binding eller forpligtelser.

Kan du lide Papmaché-reglen? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Papmaché-reglen skrevet af Hella Joof i 2017, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Hella Joof, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Hella Joof i Papmaché-reglen, kan du jo også søge efter Hella Joof i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Hella Joof har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Papmaché-reglen lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Papmaché-reglen af Hella Joof, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.