Afsporet Lydbog af Michael Katz Krefeld

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, bliver sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe, en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Afsporet som lydbog er jo som bekendt skrevet af Michael Katz Krefeld. Denne version af bogen bliver læst op på dansk, og det er Thomas Gulstad, der står for at læse den op for dig. Der er mange kategorier af bøger hos Chapter, men denne falder ind under kategorien Krimi og Spænding, og det er det populære forlag Lindhardt og Ringhof, der har været med til at udgive bogen i 2013. Som lydbog har Afsporet en spilletid på 10 timer og 51 minutter.

Sådan lytter du gratis til Afsporet lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Afsporet af Michael Katz Krefeld med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Afsporet som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Afsporet af Michael Katz Krefeld

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Afsporet har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Afsporet af Michael Katz Krefeld, da den udkom tilbage i 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Afsporet skrevet af Michael Katz Krefeld her.

Atypisk hovedperson og flot komponeret handling. Ny krimiserie fra én af Danmarks bedste spændingsforfattere er et særdeles behageligt og spændende bekendtskab.
Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov, efter at hans kæreste Eva blev myrdet under et hjemmerøveri. Mordet er aldrig blevet opklaret, og Ravn er nu ved at gå til i druk og selvbebrejdelser. Han har søgt tilflugt på sin gamle husbåd sammen med sin hund Møffe – en aldrende, overvægtig engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.
Alle forsøg på at få Ravn på fode igen synes forgæves, indtil bartenderen Johnson beder om hjælp til at få fundet en ung prostitueret, Marja, som har været sporløst forsvundet i flere år.

Læs resten af anmeldelsen hos Litteratursiden.dk

1. bog i Ravn-serien og hold nu op hvor det starter godt. Jeg ved godt jeg burde være startet for længe siden, men efter Bogforum sidste pr, hvor jeg hørte Michael Katz Krefeld fortælle om den seneste bog i serien, nemlig “Pagten”, samt fandt “Afsporet” på tilbud, tænkte jeg at nu skulle det være, og det vil jeg sige at alle krimiinteresserede virkelig skal unde sig selv!

Jeg læste for et par år siden “Pans hemmelighed”, også skrevet af Michael Katz Krefeld, som jeg dengang også fandt ufattelig god og spændende og som jeg også vil anbefale alle krimielskere lige at få med, hvis man endnu ikke har læst den. Derfor regnede jeg godt med at denne serie ville ramme mig og være utrolig god, og den skuffede bestemt ikke. Jeg har nu sat resten af serien på min ønskeliste, så krydser fingre, ellers må jeg ud og købe dem selv, for ejes, det skal de!

Læs resten af anmeldelsen hos Mellem-linjerne.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Afsporet som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Michael Katz Krefeld også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Afsporet lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Afsporet nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Afsporet? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Afsporet skrevet af Michael Katz Krefeld i 2013, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Thomas Gulstad, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Thomas Gulstad i Afsporet, kan du jo også søge efter Thomas Gulstad i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Thomas Gulstad har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Afsporet lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Afsporet af Michael Katz Krefeld, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.