Før Stormen Lydbog af Michael Katz Krefeld

I de mindste byer findes de største hemmeligheder.

Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem.
Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk.

Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit Stig Norland. Sammen begynder de to at efterforske, hvad der er under opsejling i den lille by, før stormen sætter ind.

Snart må Maja sande, at hun også selv er i fare. For under byens overflade huserer magtfulde kræfter. Kræfter der vil gøre alt for at gennemføre deres ambitiøse og omfattende plan for byen.

“Før storme”n er en intens thriller om mord og kynisme. Om det enkelte individ der skal ofres til fordel for de manges overlevelse.

Nu skal du i gang med at lytte til Før Stormen som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan finde den i kategorien Krimi og Spænding, hvis du skal finde den hos Chapter. Det tager 13 timer og 2 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Mille Dinesen, der læser denne bog op for dig. Før Stormen bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2015 hos Lindhardt og Ringhof.

Sådan lytter du gratis til Før Stormen lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Før Stormen skrevet af Michael Katz Krefeld, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Chapter. Chapter er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 69 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Før Stormen som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Før Stormen af Michael Katz Krefeld allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Før Stormen af Michael Katz Krefeld

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Før Stormen har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Før Stormen af Michael Katz Krefeld, da den udkom tilbage i 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Før Stormen skrevet af Michael Katz Krefeld her.

Den unge læge Maja Holm er lægevikar i en lille by i Vestnorge, efter eget udsagn på flugt fra et traumatisk forhold i Danmark, en dominerende mor og en generel lede ved alting. Hun klarer sig igennem både sine egne problemer og et hektisk og stresset arbejde med et stigende forbrug af piller og alkohol.

En ung narkoman dør af en overdosis, og så er handlingen sat i gang. Maja tror nemlig ikke på teorien om en overdosis, og snart følger flere både brutale og mistænkelige dødsfald. Hun møder journalisten Stig, og samtidig med at sød musik opstår, prøver de sammen at finde en forklaring på og en sammenhæng mellem de tilsyneladende tilfældige drab.

Litteratursiden.dk

Den unge læge Maja Holm er flygtet fra Danmark pga. et forlist forhold. Hun er taget til Norge, hvor hun har haft flere korte jobs på sin vej. Nu er hun nået til en norsk kystby, hvor hun arbejder i både en lægepraksis og på det lokale hospitals skadestue. For at overkomme de lange vagter og i forsøg på at fordrive de indre dæmoner tager hun dagligt lidt piller fra lægetasken.

På skadestuen bringes en mand ind som dør af en overdosis, umiddelbart et almindeligt dødsfald på en skadestue. Men Maja finder ud af at der må ligge mere bag, hendes patient er fra samme kvarter som hun og umiddelbart tyder alt på at manden var kommet ud af sit misbrug og havde været det i flere år. Kort tid efter myrdes Majas irriterende underbo, og Maja mener der må være en sammenhæng. Sammen med den lokale journalist Stig efterforsker hun sagerne, men det er der absolut nogle som ikke bryder sig om og Maja får nogle kraftige advarsler. Maja er dog ikke sådan at skræmme og fortsætter ufortrødent, selvom det bringer hende i livsfare. Hvad er det for hemmeligheder det lille samfund gemmer på?

Bogrummet.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Nu skal du jo i gang med at lytte til Før Stormen skrevet af Michael Katz Krefeld. Er du rigtig glad for at lytte til denne bog, kan det jo være, at du også har lyst til at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som der også er skrevet af Michael Katz Krefeld, og så kan du jo altid kaste dig over en af dem, når du er færdig med at lytte til Før Stormen lydbogen. Har Michael Katz Krefeld ikke skrevet andre bøger end Før Stormen, vil listen bare forblive tom, indtil der forhåbentligt bliver udgivet nye værker fra Michael Katz Krefeld. Med en gratis prøveperiode hos Chapter er du godt i gang med at lytte til lydbøger som Før Stormen uden binding eller forpligtelser.

Kan du lide Før Stormen? Find mange flere bøger på Chapter

Når du kommer i gang med at lytte til Før Stormen af Michael Katz Krefeld, og du måske bliver rigtig glad for at lytte til lydbøger på din mobil eller tablet, kan det være en oplagt idé for dig at komme i gang med at lytte til mange flere bøger på samme app. Chapter har nemlig ikke kun bøger af Michael Katz Krefeld, men også mange andre gode titler, som du kan kaste dig over. Og selvom du måske er glad for at lytte til Mille Dinesen, kan du også prøve at lytte til mange andre oplæsere derinde. Der er mange gode, både på dansk og engelsk.

Få adgang til Før Stormen lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Før Stormen af Michael Katz Krefeld, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.