Nattens Udyr Lydbog af Michael Katz Krefeld

En række bestialske kvindedrab ryster Danmark og sætter ild til nettet og medierne. Drabene fører tilbage til en gammel voldtægtssag, som samler en gruppe mænd med en indædt vrede mod kvinder. I sin efterforskning kommer politikommissær Cecilie Mars på sporet af et hemmeligt selskab, og hun opdager hurtigt, at loven ikke rækker, hvis hun skal stoppe gerningsmændene. Men hendes kontante og kompromisløse stil skaber hurtigt nye fjender – både i politiets ledelse og hjemme i Nordvest, hvor bandekrigen raser, og Cecilie selv er under mistanke for drab. Pludselig er Cecilie blevet et muligt bytte og trofæ for en brutal vrede.

“Nattens udyr” er en selvstændig fortsættelse til den anmelderroste og prisbelønnede storbykrimi “Mørket kalder” om politikommissær Cecilie Mars.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er en af Danmarks mest læste krimiforfattere og har modtaget talrige priser for sine bøger, blandt andet Marthaprisen og Krimimessens Publikumspris. I 2013 indledte han med “Afsporet” den populære krimiserie om kriminalbetjenten Thomas “Ravn” Ravnsholdt, også kaldet Ravn-serien. Michael Katz Krefeld har sideløbende arbejdet med andre krimiserier, f.eks. serien om politikommissæren Cecilie Mars.

Nu skal du i gang med at lytte til Nattens Udyr som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan finde den i kategorien Krimi og Spænding, hvis du skal finde den hos Chapter. Det tager 9 timer og 37 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Thomas Gulstad, der læser denne bog op for dig. Nattens Udyr bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2020 hos Lindhardt og Ringhof.

Sådan lytter du gratis til Nattens Udyr lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Nattens Udyr af Michael Katz Krefeld med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Nattens Udyr som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Nattens Udyr af Michael Katz Krefeld

Der er som altid en lang række forskellige meninger om bøger, når de udkommer. Det er naturligvis også gældende for Nattens Udyr af Michael Katz Krefeld fra 2020. Herunder kan du læse et udpluk af de anmeldelser, der er blevet skrevet om Nattens Udyr, da den udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof. Det er naturligvis helt op til dig selv at bedømme bogen og danne din egen mening, men det kan jo engang imellem være rart lige at kunne tage en temperatur på bogen og finde ud af, hvad andre har haft af tanker, når de har læst Nattens Udyr, eller lyttet til den som lydbog, hvilket du snart skal til.

I min morgenradio forleden hørte jeg om initiativer, der skal afdække omfanget af sexisme i landets kommuner. Da jeg senere på dagen atter tændte for radioen for at høre et af mine favoritprogrammet – Klog på sprog på P1 – satte programmet fokus på, hvordan kønsstereotyper og forskelsbehandling af kønnene er indlejret i vores sprog.Med orkanstyrke blæser #MeToo-bølgen, der ikke blev til mere end et lille skvulp i 2017, ind over Danmark lige nu. Og talrige vidnesbyrd om seksuelle krænkelser fylder medierne. Det kunne Michael Katz Krefeld af gode grunde ikke vide, da han skrev bogen, men Nattens udyr rammer pladask ned i et brandvarmt emne.

Læs hele anmeldelsen hos Vildmedkrimi.dk

Nattens udyr er en ny barsk kriminalroman om Cecilie Mars af den danske forfatter Michael Katz Krefeld. Han havde ellers proklameret, at første bind i det, man nu kan kalde for en serie, skulle være en stand alone. Men Mørket Kalder, som den hedder, kunne bare ikke stå alene.
Politikommissær Cecilie Mars får en sag på hånden omhandlende nogle voldsomme og bestialske kvindedrab. Nogle drab som er med til at chokere det meste af Danmark. Efterforskningen peger hende og teamet tilbage på en ældre sag, hvor en gruppe kvindehadende mænd udførte en voldsom gruppevoldtægt. Midt i al virvaret får Cecilie en række forskellige fjender på halsen, og hun skal til at se sig over skulderen, hver gang hun passerer et nyt gadehjørne – både internt i politiet, bander og de kvindehadende mænd er efter hende….

Læs resten af anmeldelsen hos Titlen.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Har du været glad for at lytte til lydbogen Nattens Udyr fra Michael Katz Krefeld, kan det være, at du også meget gerne vil lytte til nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har skrevet gennem tiden. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til de bøger ved at liste dem op herunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke bøger du kan gå i gang med at lytte til her og nu. Michael Katz Krefeld har skrevet andre bøger end bare Nattens Udyr, og du kan være heldig at finde de øvrige bøger som lydbøger også, ligesom du altså kan finde Nattens Udyr som lydbog inde hos Chapter. Der kan du som sagt få dig en gratis prøveperiode uden binding, så du kan komme i gang med at lytte til Nattens Udyr som lydbog helt gratis allerede i dag.

Kan du lide Nattens Udyr? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Nattens Udyr skrevet af Michael Katz Krefeld i 2020, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Thomas Gulstad, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Thomas Gulstad i Nattens Udyr, kan du jo også søge efter Thomas Gulstad i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Thomas Gulstad har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Nattens Udyr lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Michael Katz Krefeld og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Nattens Udyr og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Thomas Gulstad eller finde andre titler fra Lindhardt og Ringhof, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.