Mørket Kalder Lydbog af Michael Katz Krefeld

En højspændt thriller om overgreb på kvinder og om selvtægt.

Ny selvstændig krimi af Michael Katz Krefeld med den kvindelige politikommissær Cecilie Mars i hovedrollen. Efter et brutalt overfald på en ung pige ønsker politikommissær Cecilie Mars at skabe retfærdighed, der hvor loven ikke længere slår til. Men snart får hendes handlinger uforudsigelige konsekvenser. Mørket kalder er en højspændt thriller om overgreb på kvinder, selvtægt og myndighedernes afmagt. En storbykrimi der kommer ind i sjælens mørkeste afkroge.

Michael Katz Krefeld er de danske krimilæseres yndlingsforfatter – Han vandt Krimimessens publikumspris i 2018 og Martha-prisen i 2016.

Michael Katz Krefeld har udgivet ni krimier på ti år og har modtaget talrige priser, senest vandt han Publikumsprisen ved Krimimessen i Horsens.

Denne bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Mørket Kalder er udgivet i 2018, og den er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen bliver læst op af Thomas Gulstad, og den varer 10 timer og 12 minutter. Mørket Kalder bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Krimi og Spænding hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Mørket Kalder lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Mørket Kalder som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld

Der er som altid en lang række forskellige meninger om bøger, når de udkommer. Det er naturligvis også gældende for Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld fra 2018. Herunder kan du læse et udpluk af de anmeldelser, der er blevet skrevet om Mørket Kalder, da den udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof. Det er naturligvis helt op til dig selv at bedømme bogen og danne din egen mening, men det kan jo engang imellem være rart lige at kunne tage en temperatur på bogen og finde ud af, hvad andre har haft af tanker, når de har læst Mørket Kalder, eller lyttet til den som lydbog, hvilket du snart skal til.

Michael Katz Krefeld startede som filmmanuskriptforfatter, og indtil nu har han ni krimier bag sig, som alle er blevet enorme successer. Især har serien om privatopdageren Ravn i den grad vundet krimilæsernes hjerter, og Krefeld fik således da også fuldt fortjent Krimimessens Publikumspris 2018.

Krefeld tilhører den eksklusive skare af danske mandlige krimiforfattere som f.eks. Kazinski, Jesper Stein, Jussi Adler Olsen m.fl., hvor der altid er garanti for god og velskrevet underholdning. Hans nye historie er ingen undtagelse, og selvom tonen er meget mere alvorlig, og der også bliver sat spørgsmålstegn ved politisk korrekthed, moral og selvtægt, er bogen igen særdeles spændende og underholdende.

Litteratursiden.dk

Midtvejs i den prisbelønnede Ravn-serie om privatdetektiven Thomas Ravns-holdt lander denne selvstændige krimi med politikommissær Cecilie Mars. Selvom krimien såmænd er fermt skruet sammen, virker den overordnet noget skabelon-agtig.

Bog.nu

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Mørket Kalder som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Michael Katz Krefeld også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Mørket Kalder lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Mørket Kalder nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Mørket Kalder? Find mange flere bøger på Chapter

Når du kommer i gang med at lytte til Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld, og du måske bliver rigtig glad for at lytte til lydbøger på din mobil eller tablet, kan det være en oplagt idé for dig at komme i gang med at lytte til mange flere bøger på samme app. Chapter har nemlig ikke kun bøger af Michael Katz Krefeld, men også mange andre gode titler, som du kan kaste dig over. Og selvom du måske er glad for at lytte til Thomas Gulstad, kan du også prøve at lytte til mange andre oplæsere derinde. Der er mange gode, både på dansk og engelsk.

Få adgang til Mørket Kalder lydbogen og 100.000 andre bøger

Når du opretter en gratis prøveperiode inde hos Chapter for at lytte til Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde andre bøger at lytte til. Du kan faktisk finde over 100.000 andre titler derinde, som giver dig tusindvis af timers underholdning. Og for at det ikke skal være løgn, kan du samtidig nyde godt af, at Chapter er en af de billigste apps på markedet, med en pris der starter fra kun 69 kroner om måneden. Tænk sig at få adgang til over 100.000 bøger for 69 kroner om måneden. Det bliver ikke billigere andre steder.