Savnet Lydbog af Michael Katz Krefeld

En morderisk forsvindingssag vækker fortidens rædsler til live.

“Savnet” er en højspændt krimi om en ensom mand, der begår underslæb for at rejse til et hemmeligt møde i Berlin, men forsvinder sporløst. Thomas Ravnsholdt bliver gennem mandens søster Louise involveret i eftersøgningen og må sande, at flere enlige mænd er forsvundet på mystisk vis i den tyske hovedstad. Det bliver til en nervepirrende jagt på sandheden og gerningsmanden, som står bag.

Snart er Ravn selv i fare på sin jagt efter at løse mysteriet. En jagt, der leder ham til en uhyggelig sag fra Stasi-tiden – om et bestialsk overgreb på en uskyldig pige og hendes familie.

Savnet er andet selvstændige bind i serien om privatdetektiven “Ravn”.

Nu skal du i gang med at lytte til Savnet som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan finde den i kategorien Krimi og Spænding, hvis du skal finde den hos Chapter. Det tager 12 timer og 12 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Thomas Gulstad, der læser denne bog op for dig. Savnet bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2014 hos Lindhardt og Ringhof.

Sådan lytter du gratis til Savnet lydbogen

Du kan lytte til Savnet af Michael Katz Krefeld helt gratis om få minutter, hvis du vælger at tilmelde dig Chapter og få din gratis prøveperiode inde hos dem. Chapter er en rigtig god og brugervenlig app, der gør det muligt for dig at lytte til bl.a. Savnet som lydbog af Michael Katz Krefeld, uanset hvor du befinder dig. Du kan hente appen ned på din mobil eller tablet, og så kan du ellers bare lytte til Savnet eller en af de 100.000 andre lydbøger, som du finder inde i deres univers. Det er meget let at komme i gang med, og det er som sagt gratis at få en prøveperiode og dermed at lytte til Savnet allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Savnet af Michael Katz Krefeld

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Savnet, skrevet af Michael Katz Krefeld og udgivet på Lindhardt og Ringhof i 2014. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Savnet, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Savnet er jo en bog, der er værd at anmelde, og Michael Katz Krefeld har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Savnet.

Thomas Ravn er stadig ikke kommet sig efter tabet af Eva. Han lever et forhutlet liv og forsøgte at kvæle sorgen i spiritus. Han er blevet suspenderet fra sit job og hænger mest ud på den lokale bar. En dag bliver han kontaktet af en kvinde, Louise, som behøver hans hjælp til at finde sin forsvundne bror, Mogens. Først siger Thomas nej til at rejse med hende til Tyskland for at lede, men ved nærmere eftertanke overgiver han sig og tager med. I Berlin forsøger Louise igen at komme i kontakt med sin bror via mail. Også kvinden Regitze, han havde skrevet med, forsøger de at opsøge, dog uden held.
Sideløbende fortælles en anden historie om årene før muren faldt. Den handler primært om oberst Hausser, der som agent for Stasi udsatte mennesker for en grusom død under de værste pinsler, og han var i gang med at destruere en succesrig familie, godt hjulpet af aflytnings- og overvågningsudstyr. Han accepterer ikke, da Østtyskland langsomt blev givet fri, men fortsætter med sine lumske planer, mens Stasi har travlt med at få destrueret de mest belastende overvågningssager i arkivet.

Læs resten af anmeldelsen hos Litteratursiden.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Nu skal du jo i gang med at lytte til Savnet skrevet af Michael Katz Krefeld. Er du rigtig glad for at lytte til denne bog, kan det jo være, at du også har lyst til at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som der også er skrevet af Michael Katz Krefeld, og så kan du jo altid kaste dig over en af dem, når du er færdig med at lytte til Savnet lydbogen. Har Michael Katz Krefeld ikke skrevet andre bøger end Savnet, vil listen bare forblive tom, indtil der forhåbentligt bliver udgivet nye værker fra Michael Katz Krefeld. Med en gratis prøveperiode hos Chapter er du godt i gang med at lytte til lydbøger som Savnet uden binding eller forpligtelser.

Kan du lide Savnet? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Savnet af Michael Katz Krefeld, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Krimi og Spænding, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Savnet. 

Få adgang til Savnet lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Michael Katz Krefeld og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Savnet og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Thomas Gulstad eller finde andre titler fra Lindhardt og Ringhof, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.