Dybet Lydbog af Michael Katz Krefeld

Ondskaben kender ingen grænser.

Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver?

Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.

Dybet som lydbog er jo som bekendt skrevet af Michael Katz Krefeld. Denne version af bogen bliver læst op på dansk, og det er oplæserkw, der står for at læse den op for dig. Der er mange kategorier af bøger hos Chapter, men denne falder ind under kategorien Krimi og Spænding, og det er det populære forlag Lindhardt og Ringhof, der har været med til at udgive bogen i 2016. Som lydbog har Dybet en spilletid på 12 timer og 45 minutter.

Sådan lytter du gratis til Dybet lydbogen

Vil du gerne i gang med at lytte til Dybet af Michael Katz Krefeld med det samme, og skal det være nemt og let for dig at komme i gang med det, kan du altid vælger at oprette dig inde hos Chapter med det samme. Derinde kan du nemlig få en gratis prøveperiode uden binding, så du kan prøve deres tjeneste af gratis. Med deres app er du klar til at lytte til alle de lydbøger, du har lyst til, herunder også Dybet som lydbog. Chapter er en af landets billigste tjenester inden for lydbøger med en pris startende fra kun 69 kroner om måneden, så her er du uden tvivl sikker på at få noget for pengene, og så kan de tilbyde dig et univers af over 100.000 titler, hvilket burde give dig nok læsestof til det næste stykke tid.

Det siger anmelderne om Dybet af Michael Katz Krefeld

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Dybet, skrevet af Michael Katz Krefeld og udgivet på Lindhardt og Ringhof i 2016. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Dybet, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Dybet er jo en bog, der er værd at anmelde, og Michael Katz Krefeld har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Dybet.

Som sædvanlig formår Michael Katz Krefeld at skrive en bog, som fænger fra første til sidste side.

Bogen tager sit udgangspunkt i to 12-årige drenges overfald på en 3-årig pige. Et overfald som ender helt fatalt. Drengene bliver afsløret og bliver anbragt på en institution, hvorfra de først bliver lukket ud som unge mænd.

Den ene af drengene, Morten har konstant dårlig samvittighed over sin handling, men forsøger at få en hverdag til at hænge sammen. Han er blevet udstyret med en ny identitet, så han ikke risikerer at blive konfronteret med den grufulde handling, han foretog sig som dreng.

Krimifan.dk

Onskaben er uden tid og sted i Michael Katz Krefelds nye Ravn-krimi om psykopaten Kasper og sorgbelagte Morten.

Politiken.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Nu skal du jo i gang med at lytte til Dybet skrevet af Michael Katz Krefeld. Er du rigtig glad for at lytte til denne bog, kan det jo være, at du også har lyst til at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som der også er skrevet af Michael Katz Krefeld, og så kan du jo altid kaste dig over en af dem, når du er færdig med at lytte til Dybet lydbogen. Har Michael Katz Krefeld ikke skrevet andre bøger end Dybet, vil listen bare forblive tom, indtil der forhåbentligt bliver udgivet nye værker fra Michael Katz Krefeld. Med en gratis prøveperiode hos Chapter er du godt i gang med at lytte til lydbøger som Dybet uden binding eller forpligtelser.

Kan du lide Dybet? Find mange flere bøger på Chapter

Når du kommer i gang med at lytte til Dybet af Michael Katz Krefeld, og du måske bliver rigtig glad for at lytte til lydbøger på din mobil eller tablet, kan det være en oplagt idé for dig at komme i gang med at lytte til mange flere bøger på samme app. Chapter har nemlig ikke kun bøger af Michael Katz Krefeld, men også mange andre gode titler, som du kan kaste dig over. Og selvom du måske er glad for at lytte til oplæserkw, kan du også prøve at lytte til mange andre oplæsere derinde. Der er mange gode, både på dansk og engelsk.

Få adgang til Dybet lydbogen og 100.000 andre bøger

Hvis du gerne vil have adgang til en masse andre lydbøger end bare Dybet fra 2016, skal du bare fortsætte med at kigge efter bøger hos Chapter. For du kan nærmere betegnet finde over 100.000 andre bøger hos Chapter, og for kun 69 kroner om måneden er det klart den billigste app inden for lydbøger i Danmark. Find bøger af Michael Katz Krefeld og mange andre gode forfattere inde i deres arkiv i dag. Start ud med den gratis prøveperiode og find ud af, om det er noget for dig at bruge Chapter. Og når du har lyttet til Dybet, kan du bare springe direkte videre til den næste bog, du har fundet frem til.