Sekten Lydbog af Michael Katz Krefeld

En mordbrand viser sigat have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Hanhyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, tilat finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt “Guds udvalgte”. Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Hanlokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted somer tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt. Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid. En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle.

“Sekten” er tredje bind i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn, som bor på en båd i Christianshavns kanal. De to første bind i Ravn-serien er “Afsporet” og “Savnet”.

Denne bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Sekten er udgivet i 2015, og den er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen bliver læst op af Thomas Gulstad, og den varer 11 timer og 44 minutter. Sekten bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Krimi og Spænding hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Sekten lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Sekten skrevet af Michael Katz Krefeld, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Chapter. Chapter er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 69 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Sekten som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Sekten af Michael Katz Krefeld allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Sekten af Michael Katz Krefeld

Når en bog udkommer, er der jo som regel minimum en anmelder eller to, der lige giver sit besyv med. Sekten har også fået et par ord med på vejen, og herunder kan du læse lidt om, hvad anmelderne har haft at sige om Sekten af Michael Katz Krefeld, da den udkom tilbage i 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at komme med din egen mening om bogen, og du skal ikke altid lægge for meget i anmeldeldernes ord, da du jo let kan være rygende uenig. Men er du nysgerrig, kan du læse et udpluk af et par anmeldelser af Sekten skrevet af Michael Katz Krefeld her.

I en tid, hvor islamistisk terror fylder en del i medier og folkebevidsthed, kan det være passende at blive mindet om, at ekstremis­tisk gudstro kan have mange ansigter, og at også kristendommen har fostret radikale og voldelige afarter af det oprindelige.

I Michael Katz Krefelds tredje bind om den små-alkoholiserede tidligere strisser Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, tager handlingen således udgangspunkt i en kristen sekt, der bedriver hjernevask, slaveri og eksorcisme i Guds navn, og hvor det hele ender i et religiøst rædselsscenarie af en finale.

Berlingske.dk

Serien om Ravn er stille og roligt gået hen og blevet en international succes, og den er allerede solgt til udgivelse i mere end 20 lande. Og det forstår man godt. Spænding og plot er helt i top, og den plagede hovedperson, der aldrig helt har sluppet det uopklarede mord på kæresten Eva, er en person, man bliver grebet af og gerne hører mere til. Dertil kommer, at bogens ydre skelet med en hårdtslående og sympatisk privatdetektiv vækker behagelige minder om et utal af lignende især amerikanske krimier, og i dette tilfælde så oven i købet omplantet til et let genkendeligt dansk/europæisk miljø.

Litteratursiden.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Sekten som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Michael Katz Krefeld også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Sekten lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Sekten nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Sekten? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Sekten af Michael Katz Krefeld, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Krimi og Spænding, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Sekten. 

Få adgang til Sekten lydbogen og 100.000 andre bøger

Har du ikke plads til at have 100.000 bøger skrevet af bl.a. Michael Katz Krefeld og andre forfattere hjemme på din bogreol? I så fald kan du få adgang til Sekten og over 100.000 andre bøger i din Chapter app. Du kan starte ud med at prøve den gratis, og hvis den så er noget for dig, koster den kun fra 69 kroner om måneden at have adgang til. Så kan du bl.a. finde andre bøger læst op af Thomas Gulstad eller finde andre titler fra Lindhardt og Ringhof, som du kan kaste dig over. Det er en sand verden af eventyr, du åbner op for, hvis du kommer i gang med at bruge Chapter.