Imperiet Lydbog af Michael Katz Krefeld

Ravn kontaktes af advokat Miriam Østergaard, der vil hyre ham til en helt speciel sag: Den skandaleombruste rigmandsdatter Christiane Saxenholm er blevet kidnappet, og Ravn skal overbringe løsesummen på 3 millioner. Snart bliver Ravn og Miriam inddraget i en blodig magtkamp om kontrollen over et finansimperium til en værdi af 3,5 milliarder kroner – en kamp, der truer med at styrte Saxenholm-familien i grus og Ravn og Miriam i graven.

“Imperiet” er syvende selvstændige bog om privatopdageren Thomas ’Ravn’ Ravnsholdt, der bor på sin båd i Christianshavns Kanal. Michael Katz Krefeld debuterede i 2007 og har for sine bøger modtaget blandt andet Det Danske Kriminalakademis debutantpris, prisen for Bedste danske krimi og Martha-prisen.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er en af Danmarks mest læste krimiforfattere og har modtaget talrige priser for sine bøger, blandt andet Marthaprisen og Krimimessens Publikumspris. I 2013 indledte han med “Afsporet” den populære krimiserie om kriminalbetjenten Thomas “Ravn” Ravnsholdt, også kaldet Ravn-serien. Michael Katz Krefeld har sideløbende arbejdet med andre krimiserier, f.eks. serien om politikommissæren Cecilie Mars.

Imperiet som lydbog er jo som bekendt skrevet af Michael Katz Krefeld. Denne version af bogen bliver læst op på dansk, og det er Thomas Gulstad, der står for at læse den op for dig. Der er mange kategorier af bøger hos Mofibo, men denne falder ind under kategorien Krimi og Spænding, og det er det populære forlag Lindhardt og Ringhof, der har været med til at udgive bogen i 2021. Som lydbog har Imperiet en spilletid på 9 timer og 1 minut.

Sådan lytter du gratis til Imperiet lydbogen

Du kan lytte til Imperiet af Michael Katz Krefeld helt gratis om få minutter, hvis du vælger at tilmelde dig Mofibo og få din gratis prøveperiode inde hos dem. Mofibo er en rigtig god og brugervenlig app, der gør det muligt for dig at lytte til bl.a. Imperiet som lydbog af Michael Katz Krefeld, uanset hvor du befinder dig. Du kan hente appen ned på din mobil eller tablet, og så kan du ellers bare lytte til Imperiet eller en af de 100.000 andre lydbøger, som du finder inde i deres univers. Det er meget let at komme i gang med, og det er som sagt gratis at få en prøveperiode og dermed at lytte til Imperiet allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Imperiet af Michael Katz Krefeld

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Imperiet, skrevet af Michael Katz Krefeld og udgivet på Lindhardt og Ringhof i 2021. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Imperiet, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Imperiet er jo en bog, der er værd at anmelde, og Michael Katz Krefeld har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Imperiet.

Sommetider er det en sandhed med modifikationer, når et forlag på bagsiden af en bog skriver, at det, du sidder med i hånden, er en selvstændig del af en serie, og at du derfor sagtens kan springe med på vognen uden at føle dig hægtet af på forhånd.
Men når det står på bagsiden af »Imperiet«, der er skrevet af Michael Katz Krefeld, og som er syvende bog om privatopdageren Thomas »Ravn« Ravnsholdt, så er den god nok.
Jeg følte mig som »debutant« i hvert fald på ingen måde ekskluderet. Tværtimod. Jeg følte mig straks velkommen og i godt selskab.
Ikke mindst takket være Ravn, der iført læderjakke og væbnet med naturlig ro, Taxa Mike-charme, stoisk retfærdighedssans, lidt dårlig lever og egen husbåd i Christianshavns Kanal tager imod én med åbne arme.

Læs anmeldelsen hos Berlingske

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Imperiet som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Michael Katz Krefeld også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Mofibo, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Imperiet lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Imperiet nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Imperiet? Find mange flere bøger på Mofibo

Der er ingen tvivl om, at Mofibo er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Imperiet af Michael Katz Krefeld, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Krimi og Spænding, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Mofibo. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Imperiet. 

Få adgang til Imperiet lydbogen og 100.000 andre bøger

Hvis du gerne vil have adgang til en masse andre lydbøger end bare Imperiet fra 2021, skal du bare fortsætte med at kigge efter bøger hos Mofibo. For du kan nærmere betegnet finde over 100.000 andre bøger hos Mofibo, og for kun 89 kroner om måneden er det klart den billigste app inden for lydbøger i Danmark. Find bøger af Michael Katz Krefeld og mange andre gode forfattere inde i deres arkiv i dag. Start ud med den gratis prøveperiode og find ud af, om det er noget for dig at bruge Mofibo. Og når du har lyttet til Imperiet, kan du bare springe direkte videre til den næste bog, du har fundet frem til.