Pagten Lydbog af Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld har begejstret læserne herhjemme og i 20 lande verden over med sine hæsblæsende, nervepirrende og stærkt underholdende krimier om den tidligere politibetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn.

I PAGTEN satser Ravn alt på at få opklaret en traumatisk sag: Hvem dræbte hans kæreste Eva i deres hjem for fem år siden?

Nye oplysninger i sagen fører Ravn til en aldrende lejemorder og til en gruppe kriminelle betjente med forbindelse til en skræmmende magtfuld person i samfundets øverste top. Men først da Ravn indgår en fatal pagt med gangsterkongen Kaminsky, får han viden og forbindelser, der måske gør det muligt at afsløre korruptionen og den anonyme bagmand – og at finde Evas morder. Men alting har en pris, helt præcis 71 skjulte millioner fra et gammelt, uopklaret røveri, som Kaminski ønsker at få fat i.

PAGTEN er femte bog om den coole privatopdager Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin hund Møffe.

Nu skal du i gang med at lytte til Pagten som lydbog. Denne forrygende bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan finde den i kategorien Krimi og Spænding, hvis du skal finde den hos Chapter. Det tager 12 timer og 40 minutter at komme igennem bogen som lydbog, og du kan glæde dig til at lytte til Thomas Gulstad, der læser denne bog op for dig. Pagten bliver læst op på dansk, og den er udgivet i 2017 hos Lindhardt og Ringhof.

Sådan lytter du gratis til Pagten lydbogen

Er du interesseret i at komme i gang med at høre lydbogen Pagten skrevet af Michael Katz Krefeld, kan det måske glæde dig, at du let kan komme i gang med det gratis hos Chapter. Chapter er en dansk lydbogstjeneste, der gør det muligt for dig at lytte til så mange lydbøger, du overhovedet orker. Med priser startende fra kun 69 kroner om måneden, og med muligheden for at få en gratis prøveperiode, er det klart en af de bedste apps for lydbøger i Danmark. Du finder Pagten som lydbog derinde, og med den gratis prøveperiode, kan du være i gang med at lytte til Pagten af Michael Katz Krefeld allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Pagten af Michael Katz Krefeld

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Pagten, skrevet af Michael Katz Krefeld og udgivet på Lindhardt og Ringhof i 2017. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Pagten, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Pagten er jo en bog, der er værd at anmelde, og Michael Katz Krefeld har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Pagten.

Pagten er 5. bog i serien om Thomas Ravnsholdt skrevet af den danske krimiforfatter, Michael Katz Krefeld. Efter min mening er det seriens hidtil bedste bog, og det giver mig kun endnu mere lyst til at følge med i alt, der kommer fra forfatterens hånd i fremtiden.

Kaminsky spøger fortsat i Ravns bevidsthed, og denne gang får Ravn indledt en uhyggelig og ubrydelig pagt med gangsterkongen. Selvsamme sidder nemlig inde med oplysninger om en hensynsløs og brutal morder, som kan kobles sammen med mordet på Ravns afdøde kæreste, Eva. Men Kaminsky giver ikke sådan uden videre informationer til alle og enhver – alt har en pris i gangsternes verden.

Titlen.dk

Hvis dommerne fra tv-programmet Bagedysten skulle bedømme Pagten, som de bedømmer en lagkage, ville de sige, at udtrykket er dybt professionelt, at snittet står knivskarpt og præcist, og at ingredienserne komplementerer hinanden.

At Michael Katz Krefeld evner at skære tingene krystalklart og effektivt bliver igen slået fast i den femte bog om Ravn. Plot, spændingskurver, fremdrift – Krefeld kan sit krimikram og tilsætter dertil en skvis humor og et rapt sprog. Pagten er en fandenivoldsk krimi, fuld af tempo og pokkers underholdende.

Vildmedkrimi.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Har du været glad for at lytte til lydbogen Pagten fra Michael Katz Krefeld, kan det være, at du også meget gerne vil lytte til nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har skrevet gennem tiden. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til de bøger ved at liste dem op herunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke bøger du kan gå i gang med at lytte til her og nu. Michael Katz Krefeld har skrevet andre bøger end bare Pagten, og du kan være heldig at finde de øvrige bøger som lydbøger også, ligesom du altså kan finde Pagten som lydbog inde hos Chapter. Der kan du som sagt få dig en gratis prøveperiode uden binding, så du kan komme i gang med at lytte til Pagten som lydbog helt gratis allerede i dag.

Kan du lide Pagten? Find mange flere bøger på Chapter

Der er ingen tvivl om, at Chapter er den helt rette app for dig, hvis du gerne vil i gang med at lytte til mange flere lydbøger. Du kan jo starte ud med at lytte til Pagten af Michael Katz Krefeld, men når du er færdig med den, er der jo mange andre kategorier end Krimi og Spænding, som du kan gå på opdagelse i. Om du så er til romaner, biografier, krimier, børnebøger eller hvad det nu kan være, kan du finde et enormt udvalg af gode lydbøger inde hos Chapter. Og måske kan du nå at lytte til flere bøger i løbet af din gratis prøveperiode end bare Pagten. 

Få adgang til Pagten lydbogen og 100.000 andre bøger

Hvis du gerne vil have adgang til en masse andre lydbøger end bare Pagten fra 2017, skal du bare fortsætte med at kigge efter bøger hos Chapter. For du kan nærmere betegnet finde over 100.000 andre bøger hos Chapter, og for kun 69 kroner om måneden er det klart den billigste app inden for lydbøger i Danmark. Find bøger af Michael Katz Krefeld og mange andre gode forfattere inde i deres arkiv i dag. Start ud med den gratis prøveperiode og find ud af, om det er noget for dig at bruge Chapter. Og når du har lyttet til Pagten, kan du bare springe direkte videre til den næste bog, du har fundet frem til.