Sort Sne Falder Lydbog af Michael Katz Krefeld

SORT SNE FALDER er en højdramatisk konspirationsthriller.

Da den skandaleramte politiker Peter Levin bliver udsat for et attentatforsøg, vendes et knusende valgnederlag til en sympatisejr for det lille midterparti Demokratisk Koalition. Partiet får magten til at vælge landets næste statsminister.

PET-chef Nikolaj Storm og kriminalkommissær Katrine Bergman fra drabsafdelingen efterforsker attentatet, der peger mod miljøkaktivister på den yderste venstrefløj. Men da liget af den myrdede attentatmand dukker op, fører efterforskningen frem til en hemmelig loge, som også Storms afdøde far, den afdøde arkitekt Herman Storm, var en del af. Men hvem er menneskerne bag logen, hvor langt rækker deres magt, og hvilken storstilet plan, som vil ændre Danmark for altid, er de i færd med at gennemføre?

Denne bog er skrevet af Michael Katz Krefeld, og du kan lytte til den gratis med en prøveperiode hos Chapter her og nu. Sort Sne Falder er udgivet i 2012, og den er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen bliver læst op af Tobias Hertz, og den varer 20 timer og 10 minutter. Sort Sne Falder bliver læst op på dansk i denne version, og den falder ind under kategorierne Krimi og Spænding hos Chapter.

Sådan lytter du gratis til Sort Sne Falder lydbogen

Du kan lytte til Sort Sne Falder af Michael Katz Krefeld helt gratis om få minutter, hvis du vælger at tilmelde dig Chapter og få din gratis prøveperiode inde hos dem. Chapter er en rigtig god og brugervenlig app, der gør det muligt for dig at lytte til bl.a. Sort Sne Falder som lydbog af Michael Katz Krefeld, uanset hvor du befinder dig. Du kan hente appen ned på din mobil eller tablet, og så kan du ellers bare lytte til Sort Sne Falder eller en af de 100.000 andre lydbøger, som du finder inde i deres univers. Det er meget let at komme i gang med, og det er som sagt gratis at få en prøveperiode og dermed at lytte til Sort Sne Falder allerede om få minutter.

Det siger anmelderne om Sort Sne Falder af Michael Katz Krefeld

Der bliver jo som regel altid skrevet en række anmeldelser af bøger fra forskellige medier, når de udkommer. Og det gør sig jo i sagens natur også gældende for Sort Sne Falder, skrevet af Michael Katz Krefeld og udgivet på Lindhardt og Ringhof i 2012. Vi har gjort det nemt og hurtigt at danne dig et hurtigt indtryk af, hvad reaktionerne har været på lige netop Sort Sne Falder, da du herunder kan se et udpluk fra et par anmeldelser, som vi har gravet frem til dig fra nogle af de medier, der har haft bogen under luppen. Sort Sne Falder er jo en bog, der er værd at anmelde, og Michael Katz Krefeld har fået disse ord på vejen fra øvrige medier angående Sort Sne Falder.

Sort sne falder er 2. bog i serien om politikommissæren Katrine Bergman og hendes jagt på protokollen, som hun også efterforsker i 1. bog af samme navn. Michael Katz Krefeld har endnu engang formået at skrive en krimi/thriller i højeste kaliber.
Peter Levin er næsten garanteret et dårligt valg, men grundet et attentatforsøg bliver han valgt ind på vegne af sympatistemmer.
Katrine Bergman og PET-chef Nikolaj Storm efterforsker attentatforsøget, der peger dem i retning af en politisk modaktion. Da liget af den formodede gerningsmand dukker op, leder efterforskningen i stedet politiet i retning af en hemmelig loge.
Logen viser sig at have større indflydelse samt at stikke dybere end først antaget af vores to hovedpersoner.

Titlen.dk

Politikeren Peter Levin bliver lige før folketingsvalget udsat for et knivattentat. Han overlever, og takket være den efterfølgende sympati kommer han i folketinget, og hans lille parti tordner frem.
Knivstikkeren lokaliseres hurtigt af PET, og da Katrine Bergman oven i købet får et anonymt tip om, hvor han befinder sig, synes sagen opklaret. Knivstikkeren findes dog død, tilsyneladende for egen hånd, men den nærmere efterforskning tyder på mord.

Litteratursiden.dk

Andre værker fra Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld kan have lavet andre en række andre værker også. Så hvis du er glad for at lytte til Sort Sne Falder som lydbog, kan du også vælge at kaste dig over nogle af de andre bøger, som Michael Katz Krefeld har udgivet. Herunder kan du se en liste over de bøger, som Michael Katz Krefeld også har udgivet, og du kan med stor sandsynlighed også finde disse bøger på Chapter, hvor du kan komme i gang med at lytte til dem gratis, ligesom du kan lytte til Sort Sne Falder lydbogen gratis derinde med det samme. Det er let og hurtigt at lytte til lydbøger som Sort Sne Falder nu om dage, og med en gratis prøveperiode kan du let finde ud af, om det er noget for dig.

Kan du lide Sort Sne Falder? Find mange flere bøger på Chapter

Ender du med at elske Sort Sne Falder skrevet af Michael Katz Krefeld i 2012, kan det være, at du skal prøve nogle flere bøger inde hos Chapter. Du kan oprette din gratis prøveperiode i dag og tjekke deres enorme udvalg af over 100.000 titler ud. Foruden Tobias Hertz, er der mange andre gode oplæsere derinde, og hvis du er glad for at lytte til Tobias Hertz i Sort Sne Falder, kan du jo også søge efter Tobias Hertz i deres arkiv og finde frem til alle de bøger, som Tobias Hertz har indtalt. Det er en rigtig god måde til at finde frem til flere bøger læst op af den samme person. Det betyder jo meget, hvem der læser op, og når du har fundet en god oplæser, kan det være en god idé at finde flere bøger indtalt af den samme.

Få adgang til Sort Sne Falder lydbogen og 100.000 andre bøger

Hvis du gerne vil have adgang til en masse andre lydbøger end bare Sort Sne Falder fra 2012, skal du bare fortsætte med at kigge efter bøger hos Chapter. For du kan nærmere betegnet finde over 100.000 andre bøger hos Chapter, og for kun 69 kroner om måneden er det klart den billigste app inden for lydbøger i Danmark. Find bøger af Michael Katz Krefeld og mange andre gode forfattere inde i deres arkiv i dag. Start ud med den gratis prøveperiode og find ud af, om det er noget for dig at bruge Chapter. Og når du har lyttet til Sort Sne Falder, kan du bare springe direkte videre til den næste bog, du har fundet frem til.